س:چه کسانی می توانند در دوره های مهارت آموزی (دیپلم موسیقی) شرکت نمایند؟
ج:کلیه افرادی که سن آنها شانزده سال یا بیشتر باشد، در صورت گذراندن دوره سوم دبیرستان و یا همزمان با اشتغال به تحصیل در سال سوم دبیرستان می توانند در این دوره ها شرکت نموده و دیپلم موسیقی دریافت نمایند.

س: دیپلم موسیقی در چه رشته هایی صادر می شود؟
ج: برای اخذ دیپلم رسمی موسیقی می توانید در یکی از شاخه های «نوازندگی ساز جهانی» «نوازندگی ساز ایرانی» «آواز ایرانی» و «آواز جهانی» اقدام به ثبت نام نمایید

س: آیا این دیپلم معتبر است؟
ج: بله، این مدرک از طرف وزرارت آموزش و پرورش  صادر می گردد و کاملاً معتبر می باشد. این گواهی توسط آموزشگاه صادر نمی گردد و توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صادر می گردد و دیپلم هم از طرف آموزش و پرورش صادر می ود و کلیه مدارک قابل استعلامند.

س: آیا این دیپلم قابل ترجمه برای خارج کشور است؟
ج: بله، با توجه به اینکه این مدارک از طرف وزارتخانه (و نه آموزشگاه) صادر می شود، کاملا قابل ترجمه دادگستری است و جهت دریافت مهر ناتی هم هیچ مشکلی ندارد

س:من لیسانس حسابداری دارم، آیا می توانم در این دوره ها شرکت کنم و دیپلم موسیقی دریافت کنم؟
ج: بله، کلیه افرادی که دیپلم یا لیسانس دارند می توانند در این دوره ها شرکت نمایند و درصورت دریافت نمره قبولی در آزمون پایان ترم، گواهی دیپلم دریافت نمایند.

س: برای دریافت دیپلم موسیقی چه درسهایی را باید پاس کرد؟
ج: در کل 6 درس باید گذرانده شود:1- نوازندگی ساز تخصصی (مثل گیتار، پیانو، تار و سه تار و...) 2- نوازندگی ساز عمومی (که پیانو است) 3- همنوازی 4- سلفژ و تربیت شنوایی 5- هارمونی 6- آواز گروهی (سلفژ)

س: من سالهاست که موسیقی کار می کنم اما رشته تحصیلی ام چیزی دیگر بوده است. اکنون مایلم که گواهی دیپلم موسیقی داشته باشم، ضمناً تمام دروس موسیقی را هم بلد هستم و نیازی به کلاس ندارم. آیا می توانم ثبت نام کرده و فقط در آزمون شرکت کنم؟
ج: شما در هر صورت می بایست در این دوره ثبت نام نموده و هزینه دوره را پرداخت نمایید، مهمترین شرایط دریافت دیپلم موسیقی ثبت نام در دوره وشرکت در آزمون و کسب نمره قبولی می باشد. حضور در کلاس تا حدی اختیاری است.

س: در صورتی که در یکی یا چند تا از درسها نمره قبولی کسب نکنم آیا فرصت آزمون دوباره دارم یا تجدید دوره خواهم شد؟
ج: در صورتی که در آزمون دیپلم موسیقی شرکت نموده و در برخی از دروس نمره قبولی کسب نکنید، می توانید در آزمونهای بعدی شرکت نموده و همان درسی را که در آن مردود شده اید را امتحان دهید. دروسی را که پاس کرده اید برای شما ذخیره کرده و دیگر نیازی به گذراندن آن درس نمی باشد.


علاقه مندان به شرکت در کلاس های دیپلم موسیقی در آموزشگاه موسیقی می توانند جهت مشاوره با شماره تماس8
88302969 با مشاور دیپلم موسیقی آقای مجید بهبهانی تماس حاصل فرمایند.

آموزشگاه موسیقی هنرپارسه، تهران، میدان هفت تیر خیابان مطهری

چه کسانی می توانند در دوره های مهارت آموزی شرکت نمایند؟

کلیه افرادی که سن آنها شانزده سال یا بیشتر باشد، در صورت گذراندن دوره سوم دبیرستان و یا همزمان با اشتغال به تحصیل در سال سوم دبیرستان می توانند در این دوره ها شرکت نموده و دیپلم موسیقی دریافت نمایند.
برای دریافت دیپلم موسیقی چه باید کرد؟
دوره دیپلم موسیقی یک پروسه 9 ماهه است که معمولا مانند یک سال تحصیلی از مهر ماه تا خرداد ماه به طول می انجامد.  البته افرادی که به این دوره نرسیده باشند می توانند در شهریور و دی ماه نیز در آزمونها شرکت نمایند. ثبت نام دوره دیپلم موسیقی معمولاً از مرداد ماه تا اوایل شهریور ماه انجام می شود و پس از تعین سطح و کلاس بندی، کلاسها از مهرماه آغاز می شود، دروس تئوری موسیقی و ساز تخصصی از همان ابتدای دوره تدریس می شود و هنرجویانی که آمادگی لازم را برای آزمون کسب می نمایند می توانند در دی ماه در آزمون شرکت نموده و حداکثر سه استاندارد را امتحان دهند. در صورت عدم آمادگی دانشجویان برای آزمون دی ماه، دانشجویان می توانند در آزمون خرداد ماه شرکت نمایند که در صورت قبولی،6 گواهی مهارت آموزی دریافت می نمایند و چنانچه در درس یا درسهایی نمره لازم را کسب ننمایند، می توانند در آزمون شهریورماه دروس مردودی را تکرار نمایند.
پس از اخذ 6 گواهی مهارتی، این گواهی نامه ها به اداره آموزش پرورش فرستاده می شود و پس از استعلامات لازم، گواهی دیپلم کاردانش موسیقی برای متقاضیان صادر می گردد.
نام آزمونی که توسط موسسات برگزار می گردد، آزمون جامع است که به صورت سراسری برگزار می گردد. معمولاً یک هفته آزمونهای تئوری و یک هفته آزمونهای عملی برگزار می شود و نمره قبولی برای آزمون تئوری و عملی نمره 14است

برای دریافت دیپلم موسیقی چه درسهایی را باید پاس کرد؟

در کل 6 درس ( استاندارد) باید گذرانده شود

  • 1. نوازندگی ساز تخصصی (مثل گیتار، پیانو، تار و سه تار و...)
  • 2. نوازندگی ساز عمومی (که پیانو است)
  • 3. همنوازی (آنسامبل)
  • 4. سلفژ و تربیت شنوایی
  • 5. هارمونی
  • 6. آواز گروهی (کرال)

من سالهاست که موسیقی کار می کنم اما رشته تحصیلی ام چیزی دیگر بوده است. اکنون مایلم که گواهی دیپلم موسیقی داشته باشم، ضمناً تمام دروس موسیقی را هم بلد هستم و نیازی به کلاس ندارم. آیا می توانم ثبت نام کرده و فقط در آزمون شرکت کنم؟

شما در هر صورت می بایست در این دوره ثبت نام نموده و هزینه دوره را پرداخت نمایید، مهمترین شرایط دریافت دیپلم موسیقی ثبت نام در دوره وشرکت در آزمون و کسب نمره قبولی می باشد. حضور در کلاس تا حدی اختیاری است.

در صورتی که در یکی یا چند تا از درسها نمره قبولی کسب نکنم آیا فرصت آزمون دوباره دارم یا تجدید دوره خواهم شد؟

در صورتی که در آزمون دیپلم موسیقی شرکت نموده و در برخی از دروس نمره قبولی کسب نکنید، می توانید در آزمونهای بعدی شرکت نموده و همان درسی را که در آن مردود شده اید را امتحان دهید. دروسی را که پاس کرده اید برای شما ذخیره کرده و دیگر نیازی به گذراندن آن درس نمی باشد.

علاقه مندان به شرکت در کلاس های دیپلم موسیقی در آموزشگاه موسیقی می توانند جهت مشاوره با شماره تماس 88302969 با مشاور دیپلم موسیقی آقای مجید بهبهانی تماس حاصل فرمایند.
 

آموزشگاه موسیقی هنرپارسه با مجوز درجه یک از وزارت فرهنگ و ارشاد. تهران میدان هقت تیر خیابان مطهری، مفتح


برای دریافت دیپلم کاردانش موسیقی چگونه باید اقدام کرد؟

دیپلم کاردانش موسیقی توسط وزارت آموزش و پرورش صادر می گردد و هیچ آموزشگاهی اجازه صدور دیپلم موسیقی را ندارد و اگر چنین کاری کند، علاوه بر اینکه آن مدرک فاقد اعتبار است، مرتکب جرم و جعل سند نیز شده است.
در کل برای دریافت دیپلم رسمی موسیقی نیاز به گذراندن 96 واحد درسی است که 54 واحد آن، درسهای عمومی (نظیر زبان، عربی، ورزش، ریاضی و...) است  دروس عمومی صرفآ در دبیرستانها و هنرستانهای زیرنظر آموزش و پرورش ارائه می شود و آموزشگاه های موسیقی اجازه تدریس دروس عمومی را ندارند. 
چنانچه شما قبلاً دیپلم در هر رشته ای گرفته اید، دیگر نیاز به گذراندن این دروس نیست و کارنامه آن در اداره آموزش و پرورش ثبت شده است مگر اینکه در تطبیق واحد، درسهایی به شما ارائه شود.

برای دریافت گواهی 42 واحد تخصصی می بایست در دوره های مهارتی آموزشگاه موسیقی هنرپارسه ثبت نام نموده و در آزمونهای جامع وزارت ارشاد شرکت نماید. در صورت قبولی در آزمون 6 گواهی مهارتی از طرف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای متقاضی صادر می گردد که این شش گواهینامه، همان 42 واحد تخصصی است. این گواهینامه ها به صورت الکترونیکی بوده و مانند قبل برای استعلام سایر نهادها مثل وزارت آموزش و پرورش و دادگستری، نیاز به صرف وقت و مراحل طولانی اداری نیست.
پس از دریافت گواهینامه ها کار هنرجو با آموزشگاه تمام می شود و برای دریافت دیپلم می بایست به اداره آموزش و پرورش منطقه خود مراجعه نموده و درخواست دیپلم نماید.
دیپلم کاردانش موسیقی از سوی آموزش و پرورش برای متقاضی صادر خواهد شد.
در اصل، مرجع صادرکننده دیپلم، وزارت آموزش و پرورش است اما متقاضی برای دریافت این دیپلم باید 42 واحد تخصصی موسیقی را پاس نماید که این 42 واحد توسط آموزشگاه ارائه و برگزار می گردد.